Coach Roel gaat jullie vanaf nu voltijds begeleiden

Coach Roel zal vanaf nu voltijds voor jullie klaar staan. Hij heeft beslist om deze leuke en fijne job niet meer te combineren met andere dingen. Zo kan hij zijn dromen en doelen verder uitwerken. Naast elite atleten begeleiden we ook jonge sporters via sportkampen, maar ook recreanten die willen beginnen met sporten, die meer willen bewegen voor hun gezondheid, die een marathon willen lopen of hun tijd erop willen verbeteren. Naast lopen begeleiden we ook fietsers, zwemmers, triatleten… Ook werknemers van bedrijven gaan we begeleiden om samen toe te werken naar bepaalde sportieve doelen. Daarnaast geef ik ook nog opleidingen aan andere trainers zodat zij dit op hun manier ook weer verder kunnen aanleren aan andere mensen!

Met Fsport willen we de beweegmicrobe bij zoveel mogelijk mensen op een leuke, maar wel verantwoorde manier overbrengen!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑