Winst(en) op Brussel Ekiden

Op zaterdag 19 oktober stond de jaarlijkse Brussels Ekiden op het programma. Ook met team F-sport elite stonden we aan de start. Met een gemengd team van 6 atleten gingen we meestrijden voor de eerste plaats. De volgorde was als volgt: Estelle start (5km) – Thibault (10km) – Cisse (5km) – Tom (10km) – Ward (5km) en Matthias (7,195km). Het was terug een eerste wedstrijd sinds lang voor iedereen, dus toch even afwachten hoe het ging op dit zware parcours. Maar iedereen heeft perfect gedaan wat ze moesten doen. Resultaat een mooie eerste plaats en vooral veel vertrouwen richting het crossseizoen! Proficiat!!

Steven Casteele liep mee met team Saucony. Hij deed perfect zijn werk op de 5km en kon zo zijn team mee helpen naar de totaal overwinning! Proficiat Steven!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑