Goede prestaties op laatste Flanders Cups

Op 17 augustus werd er in Kessel-Lo de ‘Meeting voor Mon’ georganiseerd. Hier kwamen 4 van onze atleten aan de startlijn. Op de 800m liep Charlotte Sijmens naar een SB van 2’20″61. Een uurtje nadien ging ze haar trainingspartners en andere atleten al hazend helpen naar goede tijden op de 1500m. Ward liep op de 1500m heel attent voorin en kon deze wedstrijd als twee de beëindigen in een PB van 3’52″70. Tijdens de 3000m’s van deze avond finishte Steven als tweede Belg in een SB van 8’17″14 en Estelle in een SB van 10’40″31. Geslaagd avond dus voor al onze atleten :-)!

In Huizingen werd er op 24 augustus de laatste Flanders Cup georganiseerd. Op deze meeting op de mooie en gezellige piste van Huizingen aan het Provinciaal Domein kwamen Ward en Estelle in actie. Voor Ward zijn laatste 1500m van een reeks van 3. En met bravoure. Hij liep een goed ingedeelde wedstrijd en finishte zeer sterk in een dik PB van 3’52″70. Hij is klaar voor het BK AC van volgende week! Estelle liep hier haar laatste wedstrijd van het seizoen. Zij kwam in actie op de 1500m en liep haar beste wedstrijd en laat zien dat ze stilaan weer de oude aan het worden is. 4’48″48 was haar eindtijd!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑