F-sportkamp augustus alweer voltreffer

Van 19 tem 21 augustus stonden wij weer klaar om 3 dagen vol met uithoudingssporten aan te bieden. En of dat het geslaagd was!! Veel lopen, run-bike-runnen, fietsen, mtb’en, aanleren wissel fiets-lopen in het triatlon… Voor elk wat wils. Maar daarnaast ook veel lenigheid, stretchen, beweeglijkheid, krachtoefeningen, voetenwerk in het zand (via beachvolley ;-)). En de theorie kon ook niet ontbreken door een workshop ‘sportdranken maken voor jonge sporters’, met nadien het zelf uitproberen :-)! Veel eekhoorns gezien, de trainers plagen, en af en toe een valpartij hoort er ook bij natuurlijk ;-)… Elke middag de lekkere zelfgemaakte lunches en overheerlijke spaghetti vielen zeker ook in de smaak!

Een gevarieerde, vermoeiende, maar super leuk en leerrijk sportkamp!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑