Geslaagde stage te Duitsland

Van dinsdag 23 juli tem zaterdag 27 juli zijn we met een aantal atleten nog even gaan bijtrainen op stage te Duitsland. Ideaal om het laatste deel van het zomerseizoen voor te bereiden. Trainen, eten, rusten, slapen was de hoofdbrok van deze korte maar geslaagde stage. Ook in Biersdorf am See was het snikheet, maar dit hebben we perfect kunnen opvangen door vroeger te gaan trainen en ook door één hersteltraining in het water te doen. Leuk was dat onze (1/2) marathonman veel trainingen heeft kunnen meedoen met de 800m man. Ook Cisse die uit blessure komt, kon een aantal trainingen terug meedoen! Nu verder werken naar de laatste wedstrijden van het seizoen, waar Ward een aantal 1500den zal lopen, met als afsluiter wel de 800m op het BK AC. Steven zal eerst het BK 10km op de weg beslechten en nadien zich verder voorbereiden voor het BK 5000m op de piste! Cisse zet zijn revalidatie verder!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑