Succesvol eerste sportkamp uithouding

Ons eerste F-sportkamp is een echt succes geworden! Een leuke groep jonge atleten hebben kunnen proeven van verschillende uithoudingssporten op een kwalitatief hoog niveau. Lactaattest, intervaltraining op basis van resultaat lactaattest, workshop voeding, filmanalyse looptechniek, aquajoggen, zwemmen (techniek en training), fietsen op de weg (leren in groep rijden, klimtraining)… De jonge atleten leerden elke dag bij! Naast deze trainingen waren er nog leuke alternatieve trainingen en een bezoek van Belgian Cheetah Justien Grillet!

Onze volgende sportkampen zijn op volgende data:

  • Zomer: 19-21 augustus (Leuven)
  • Herfstvakantie: 28-30 oktober (Tongerlo)
  • Kerstvakantie: 23-24 december (Leuven)

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑