2 medailles op BK junioren

Tijdens het BK U20 heeft Estelle Temmerman in zeer warme omstandigheden een mooie derde plaats behaald op de 5000m. Het was haar eerste 5000m dat ze liep en meteen prijs! Deze wedstrijd vond plaats rond 16u op de middag toen het juist het warmste moment van de dag was. De thermometer gaf 36°C aan. Gelukkig konden de atleten elke toer zich verfrissen met water. Snelle tijden werden dan ook niet verwacht en werd het dus een kampioenschapswedstrijd met Estelle dus op een mooie 3e plaats!

In de ochtend had Ward Leunckens al mooi goud behaald op de 800m. Hier waren twee reeksen waarbij Ward in de tweede en snelste reeks liep. Van start tot finish liep Ward gecontroleerd op kop van de wedstrijd en versnelde op een 150m van de finish waardoor hij ook sneller was dan de eerste reeks. Al bij al een ‘gemakkelijke’ overwinning voor Ward en mooie bekroning voor al zijn goede seizoen tot nu toe! Nu naar de langere afstanden 1500m en 3000m!

Proficiat beiden!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑