Seizoensopener

Winst voor Ward Leunckens op de 800m tijdens de Athletics Classic meeting te Herentals. Tactisch heel goed gelopen, op elk moment tijdens de wedstrijd op de juiste plaats en in de laatste rechte lijn naar de winst gelopen! Dit in mooi PR van 1’50″76!!

In reeks B liep Guillaume Grimard naar een dik PR van 1’56″31 en werd hiermee 3e. Dit dankzij een zeer sterke laatste rechte lijn! Van de laatste positie nog gesneld naar een mooie derde plaats. In reeks D liep Thibault Willems ei zo na een PR, maar kwam 15 honderdsten tekort. Had vandaag nog moeite om diep te gaan, maar dat zal in de volgende wedstrijden zeker komen! Estelle Temmerman liep naar 2’22″64 in een eigenlijk eenzame wedstrijd. Ze liep meer dan 350m helemaal alleen, maar ondanks dit liep ze toch naar 2e plaats in de B-reeks!

Reacties zijn gesloten.

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑